Hyvä ulkoistuskumppani on henkilöstöjohtajan päiväuni

Trainers´ Housen henkilöstöjohtaja Tiina Antturi tiivistää ulkoistajan tehtävän vain yhteen: tämän on poistettava henkilöstöjohtajan huoli kokonaan jonkun asian hoitamisesta.

Avain johtamiseen

TalentPool on henkilöstöjohtamisen erikoislehti alan ihmisille ja yritysten ylimmälle johdolle. TalentPool korostaa HR-funktion merkitystä tuloksellisessa liiketoiminassa.

Yritykset

Tutustu tarkemmin esimerkkeihin ja yrityksiin, jotka tarjoavat toimivia työkaluja tuloksellisen henkilöstöjohtamisen tueksi.

PÄÄKIRJOITUS: Onko firma bändi?

Työn organisoinnissa tapahtuu koko ajan siirtymää hierarkiasta kohti verkostomaisuutta. Samalla johtaminen ja työpaikan roolit muuttuvat.

"Hyvällä on aina aikaa."

Olin lukenut tuon lauseen jostakin ja sanoin sen ääneen eräässä kokouksessa. Sain teräviä katseita osakseni. Kuinka joku voi sanoa noin julmasti ihmisille, jotka jo työskentelevät kiireensä äärirajoilla?

Kuntien kilpailutusasioita turhan paljon markkinaoikeudessa

Työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikkö Erkki Virtasen mielestä on jo riittävästi surullisia esimerkkejä siitä, että markkinaoikeuden käsittelyssä moni kunta on saanut maksaa melkoisia hyvitysmaksuja.

Nuori ja nöyrä

Vesa Lauronen kertoo, kuinka Euroopan parasta työpaikkaa johdetaan. Lue artikkeli YoungProfessionals-sivustolta.